09.02.2016

Hei,

I åtte-tiden i morges kom det inn en ny båt med ca 50 mennesker. Var veldig mange barn ombord på båten, og flere var redde og gråt. Heldigvis er det lite en kjærlighet på pinne ikke kan fikse.

Da båten var på vei over havet ble de stoppet av den greske kystvakten og de truet med å stikke hull på båten deres. Heldigvis kom de seg over, men det var nok derfor de var så redde...

Den tyrkiske kystvakten eier ikke medmennesklighet. De sirkler rundt båtene slik at de velter, stikker hull på dem og slår barna!! Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan de har samvittighet til å holde på sånn...

Heldigvis kom båten i land og både røde kors og en nederlandsk organisasjon som heter "båtflyktningen" var på plass sammen med oss fra dråpen.

I denne båten var det bare syrere, og noe som virkelig går inn på meg er hvor fine de er når de kommer i land. Mange har klippet håret og tatt på seg det fineste de har for reisen. Noen menn kommer i dress. Det er veldig rørende å se. Men varme klær det har de absolut ikke.

Båten kom i land rett ved IRC camp, så nå er de der og får varme klær og slapper av før de blir sendt videre til registering i Moria.

Dette er min siste dag her, og jeg kjenner at det river i hjerte når jeg tenker på det. Jeg er absolutt ikke ferdig her, og jeg er sikker på at jeg kommer tilbake! Jeg skal nyte den siste dagen, og gjøre det beste jeg kan for flyktningene som kommer! Ha en fin dag alle sammen :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits