SLUTTEN PÅ EVENTYRET

Herregud, det er helt uvirkelig at den siste måneden i utvekslingsåret mitt er over, og den aller siste dagen står for tur. Jeg har vært klar for å dra hjem en god stund nå, og det har kriblet i magen hver gang jeg har tenkt på hjemreisen i hele mai. Men nå som hjemreisedatoen bare er noen timer unna er det en helt annen følelse jeg har i kroppen. Jeg skal forlate livet mitt her, og jeg kjenner at jeg gruer meg sinnsykt mye til å si farvel til familien og vennene jeg har her. Det er så rart å tenke på at det er et helt år siden jeg reiste hjemmefra. Disse ti månedene har vært helt fantastiske, og aldri før har tiden gått så fort som i år. 

I dag har jeg vasket rommet mitt og pakket den siste kofferten. Mamma, pappa og resten av gjengen dro hjem i dag morges og heldigvis hadde de fortsatt litt plass i koffertene sine så de tok med en del av mine ting. I tillegg tok de med en av koffertene mine og to bagger, så når jeg reiser i morgen trenger jeg bare å ta med en koffert og en bag. Å pakke for et helt år er overhodet ikke lett men det å pakke ned et helt år er fa*en meg ikke lett det heller. Med to store kofferter tre bagger og litt hjelp fra mamma og pappa ser det ut til at alle tingene mine får blimed hjem igjen, heldigvis.

Rommet mitt er utrolig nakent akkurat nå. Det er ingen klær i klesskapene, ingen bilder på veggene og skuffene er tomme. Det er ikke før i dag da jeg pakket den siste kofferten at det gikk opp for meg at nå skal jeg hjem. Utvekslingsåret mitt er over. Mange ganger i løpet av dette året har jeg spurt meg selv; "er det verdt det?" og hver eneste gang, uansett hvor trist jeg har vært, hvor mye hjemlengsel jeg har hatt eller hvor sint jeg har vært på hele utvekslingsprogrammet har svaret vært JA. Jeg har fått venner som jeg forhåpentligvis vil ha for resten av livet, en ny familie som jeg setter pris på og er ubeskrivelig glad i, jeg har testet grensene mine og vært ute av komfortsonen nesten hele tiden, fått opplevelser for livet, reist masse, snakket et annet språk og mye mye mer. 

Jeg vil takke alle som har vært der for meg i år, og alle de som har fulgt bloggen min mens jeg har vært i USA. Jeg setter utrolig stor pris på alle de som har lagt igjen koselige kommentarer, sendt pakker i posten og skypet med meg når jeg har hatt en dårlig dag - hadde ikke klart og gjennomført året uten dere. Dette året har vært en fantastisk opplevelse som jeg ikke vil bytte bort for noen ting i hele verden! Har også bestemt meg for å legge bloggen på hylla en gang for alle. Nå som utvekslingsåret er over og jeg skal dra hjem har jeg rett og slett ikke noen å blogge om. Jeg skal ikke slette bloggen av den grunn. Bloggen har vært "dagboken" min i snart to år nå, og jeg vil ha bloggen slik at jeg kan gå tilbake å lese innlegg å se på bilder fra dette året når jeg er hjemme igjen. Takk igjen til alle som har fulgt reisen min! 
 

2 kommentarer

Lola

02.06.2013 kl.02:30

Takk for at jeg har fått følge deg dette året. Du kjenner ikke meg, men jeg har vært en trofast leser her fordi jeg var selv også var utvekslet når jeg gikk på vgs for 10 år siden og synes det har vært utrolig interessant å lese om opplevelsene dine. Ønsker deg lykke til videre i livet, og god tur hjem.

Lise

02.06.2013 kl.05:36

HERRGUUUD det bli best å få dæ hæm <3<3

Skriv en ny kommentar

hits