DOWN AND DIRTY

Herregud, jeg må nesten fortelle dere hva jeg har gjort i dag. Vertsmor utfordret meg til å bli med henne å løpe et mud run. Jeg må innrømme at jeg ikke var super gira, er ikke helt min greie å ha gjørme over hele kroppen. Likevel ble jeg med, måtte jo motbevise at jeg ikke er helt "jentejente".

For de som ikke vet hva et mud run er så er det et løp, dette var på 5k og 10k, og i løpet er det hinder du må komme deg gjennom. Løpe med tunge sandsekker, krype i gjørme, svømme i skittent vann/gjørme, krype gjennom tuneller, klatre over vegger og andre hindringer. Det var skikkelig tungt å løpe klissvåt i over 30 varmegrader men sett bort i fra det var dette noe av det morsomste jeg har gjort. På alle hindringene var det folk fra militæret som ropte på deg og pushet deg. Det var som å være på boot camp. 

Dette er jo et ganske sært opplegg, men det var faktisk hele 5000 som hadde meldt seg på. Det var folk i alle forskjellige størrelser. Noen tok det veldig seriøst og ville komme i mål så fort så mulig, mens andre tok det med ro og gjorde det for moro skyld. Var også folk som hadde kledd seg ut. Jeg og Stacey var army girls og hadde på militær panneband og hadde camo under øynene. 

Disse bildene er før vi startet. 

Dette er rett etter vi kom i mål. Det siste hindret var å krype i gjørme under et nett. jeg sverger på at jeg ikke så noe annet en dritt. Hadde gjørme i øynene, ørene, munnen og nesen. Det kvalmeste jeg noen gang har opplevd. Det værste er at gjørmen er lagd av hestebæsj. 

Her er noen bilder fra selve løypa. 

Nok et bevis på at amerikanerne er en sær rase. Har lært i år at jo særere og rarere ting er, jo morsomere er det. 

 

Én kommentar

Huldance

19.05.2013 kl.20:59

Herregud så artiii!!!

Skriv en ny kommentar

hits