UPDATES

Hei dere! Forrige helg var jeg som sagt på graduation hos datteren til Jim. Hun graduated fra NIU (Northern Illinois University) og ble dermed ferdig med fire år med college og utdanningen sin. Var gøy å se en ekte sermoni, var akkurat sånn som på film. Tenk dere den følelsen de må ha inni seg da, ferdig med 16 år med skole. Ble veldig inspirert til å ta utdanningen min i college i USA selv, så skal ikke se bort i fra at jeg reiser over dammen igjen. 

Etter sermonien dro vi og resten av familien til en restaurant hvor Jim hadde leid et privat rom, og der spiste vi en kjempe god lunsj. Da vi kom hjem hoppet jeg inn i koseklærne og jeg, Jim og Stacey så to filmer; Stand By Me og Dog Pound. Begge filmene var utrolig brae, særlig Dog Pound! Ellers har jeg ikke gjort noe spesielt denne uken. På mandag var Ane med meg og Stacey til PACT, animal shelteret Stacey jobber som frivillig på. Der gikk vi tur med vertfall 15 hunder, matet dem og lekte med dem.

 Neste torsdag har alle seniors siste skoledag på SCN og det føles veldig rart. Har ikke helt gått opp for meg at jeg har seks skoledager igjen som high school elev her i USA. Resten av uka kommer helt sikkert til å gå med til skolearbeid. Har prosjekt som skal framføres og artikler/stiler som skal skrives i så og si alle fag. Når jeg lukker øynene daler det ned matteformler, historiske årstall og ark på ark med skolearbeid. Har hatt så mye å gjøre de siste dagene at jeg har våknet mitt på natten superstressa over noe jeg har glemt og gjort. Heldigvis er det snart over. Blir trist å forlate SCN, men herregud så lei jeg er av alt skolearbeidet. 

Ikke denne helgen men helgen etter det er det graduation, og dagen etter graduation kommer mams, paps, lillesøster, Marianne, Mormor og morfar på besøk! Blir herlig å se dem igjen, gleder meg utrolig mye til det. Allerede uken etter at de har vært her drar jeg hjem ♥ Selv om det kun er to uker og noen få dager til jeg setter føttene på norsk jord igjen føles det ut som tiden står stille, og dagene har aldri føltes så lange ut før. Men jeg har kommet meg gjennom ti måneder, så jeg skal nok komme meg gjennom de to siste ukene også. 

Vi blogges dere! 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits