PROM 2013

I går var det årets høydepunkt, prom. Det var helt fantastisk, og var virkelig en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Har sett så utrolig mange high school filmer og serier, og 80% av dem viser ikke high school slik som det egentlig er, men prom var faktisk veldig likt sånn som man ser det på film.

Våknet tidlig i går morges for å fikse sminke og hår. Jeg bestemte meg for å gjøre alt selv. Ble så nervøs av tanken på at noen andre skulle ordne håret mitt siden det vanligvis er mamma som gjør det for meg, og jeg føler ikke at noen andre enn henne forstår hva jeg mener. Da jeg begynte å bli ferdig med å ordne meg kom Ava over, og jeg ordnet håret hennes. Hun ble kjempe fin! Rundt tre-tiden dro jeg og Ava over til Lauren hvor vi gjorde siste innspurt med sminkekosten, hårsprayen og vi tok på oss kjolene. Der i fra kjørte vi til et hotell som heter Pheasant Run hvor alle parene i gruppen vår samlet seg for å ta bilder. Alles foreldre var med for å ta bilder, og noen hadde med tanter, besteforeldre og søsken også.

Etter vi hadde tatt bilder dro vi videre til selve prom. Det så akkurat ut som på film. Det var en stor banquet hall med store lysekroner i taket. Der ble vi servert treretters middag, og etter det danset vi. Tror jeg klaget på dette etter homecoming også, men her "grinder"de når de danser. Det vil si at jenta står foran gutten og gnir rumpa si inn i skrittet hans. Jeg synes det er direkte komisk å se på dansegulvet. Det er mange par som står tett i tett og grinder. Det er liksom ikke ekte dansing. Det var vel egentlig det eneste negative med prom.

Etter prom dro vi til post prom. Da var det av med finstasen og på med hettegenser og slaskebukse. Der var temaet candy land, og det var pyntet med fine farger og godteri. Der spiste vi mat, det var karaokebar, casino, en gymsal med bare hoppeslott og div. andre ting. Hadde det veldig morsomt. De delte også ut premier for over 60 000 kr, vant uheldigvis ingen ting. Men venninnen min Ava vant gavekort på 1500, og date"n hennes vant en ipod, heldiggriser. Etter post prom var jeg helt død, og da jeg kom hjem var det så vidt jeg orket å pusse tennene før jeg sovnet.

 Prom var virkelig en morsom opplevelse, og jeg er skikkelig glad for at jeg dro. Hvis det er noen som leser bloggen min som skal på utveksling til neste år må dere glede dere til prom!

 

4 kommentarer

Merethe

05.05.2013 kl.21:10

Nydelig kjole :-)

silje

05.05.2013 kl.21:11

så fin due pernille <3 savne dæææ!

Pernille Filippa Pettersen

05.05.2013 kl.21:22

silje: siljemor, savne dæ og! <3

-H

06.05.2013 kl.18:04

Nydelig. Type ekstremt.

Skriv en ny kommentar

hits