10 MÅNEDER

1. mai er her, og først må jeg nesten ønske alle vennene mine som er russ i år en fantastisk russetid! Kan tenke meg at det er mange som ligger på sofaen med en forferdelig hangover i dag. Nå har jeg kommet så langt i oppholdet at den siste måneden er her, og om 31 dager står jeg på værnes. Akkurat nå føler jeg mye forskjellig. Så klart gleder jeg meg til å hjem, men det er trist å tenke på alt og alle jeg må si hadet til. Jeg tror det er ganske naturlig for meg å være klar for å dra hjem etter å ha vært borte så lenge. Det betyr ikke at jeg ikke gruer meg til å forlate det nye hjemmet mitt, det kommer til å bli utrolig trist. Trist og godt på samme tid, en veldig vanskelig kombinasjon følesesmessig. Dette halvåret har gått sinnsykt fort. I fjor høst synes jeg tiden gikk utrolig sakte, men plutselig var januar her, og etter det har hver måned gått fortere og fortere. Det er helt absurd at mai allerede er her. 

April har vært en veldig rolig måned hvor jeg har tilbragt mye tid med familie og venner, samtidig som jeg har hatt en del skolearbeid. Prøver å bruke små mye som mulig av tiden jeg har igjen sammen med vennene mine og vertsfamilien, og det er kanskje derfor bloggen har blitt skyvd litt til siden også, og det håper jeg dere forstår. I april har jeg også fått smake litt på sommerværet Illinois har å by på, men vi har også hatt storm, noe jeg godt kunne vært foruten. I går hadde vi hele 30 varmegrader og jeg tror det skal bli like fint i dag. Kjenner at sommerfølelsen kribler i hele kroppen.

Det jeg husker best fra april er surprise partyet jeg lagde for Lauren, at jeg var på Willie Nelson konsert og at Ane lå over. Som jeg skrev tidligere har april vært en rolig måned med i mai derimot er det mye å se fram til. Neste helg er det prom, vertforeldrene mine skal ta med meg og Ane til Chicago en helg for å feire 17. mai, det er graduation, og familien min kommer på besøk. Før jeg vet ordet av det er 2. juni her. Ane reiser også hjem 2. juni, så vi får krysse fingrene for at vi drar med samme fly, det hadde vært utrolig bra. Er lite gira på å gå gjennom alle flyplassene alene igjen slik jeg gjorde da jeg dro hit i fjor. 

Her kommer det noen bilder fra april, enjoy. 
 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits