HELGEKOS MED ANEFL

Nå har Ane nettopp dratt og jeg sitter igjen med en tom og trist følelse i kroppen. Vi har hatt det så sinnsykt morsomt sammen i helgen. Skulle ønske vi bodde i samme vertsfamilie, det hadde vært utrolig bra!
I nuet sitter jeg i sengen min og ser gjennom alle bildene som ble tatt i helgen. Jeg og Ane gikk amok med kameraet og hadde photoshoot, så har nå flere bilder av dagen i går enn hva jeg har av hele utvekslingsåret til sammen.

På fredag dro jeg, Ava, Lauren, Cory og en kompis av han (dårlig på navn) på kino for å se filmen Oblivion. Den var så dårlig at jeg holdt på å rive av meg alt håret, makan til kjedelig film skal du lete lenge etter. Selv om filmen var dårlig hadde vi det veldig koselig.

På lørdag kom Ane over rundt tre på dagen, og vi dro nesten med en gang på JuRin for å spise sushi. Hver eneste gang jeg og Ane har vært sammen med hverandre i år har vi spist sushi, det har blitt en tradisjon, og i går var intet unntak. Etter middagen syklet vi til Target hvor vi kjøpte jordbær og sjokolade før vi dro hjem igjen. Da vi kom hjem endte vi som jeg skrev tidligere opp med å ha photoshoot noe som tok flere timer. Etterpå hoppet vi i bassenget, lagde jordbær dyppet i sjokolade og så John Tucker Must Die - tidenes jentefilm. Det er en sånn film jeg aldri blir lei av selv om jeg har sett den tusen ganger før. Filmer som Mean Girls og John Tucker Must Die får meg til å føle meg som en uskyldig åttende klassing med alvorlige humørsvingninger igjen, tider. 

I dag ble Ane med meg på STS orienteringsmøte hvor vi snakket om hjemreise. At jeg har kommet så langt i oppholdet at jeg har vært på forberedelsesmøte for hjemreise er helt sykt. Om litt over en måned er jeg hjemme i Norge igjen, det er helt rart å tenke på. Alle studentene måtte ta med en matrett fra sitt land, så det var mye interessant å smake på. Det var også et talentshow hvor alle utvekslingsstudentene måtte opptre. Jeg skjønner ikke hvorfor alt må være så pinlig hele tiden. Vi kan liksom ikke snakke om hjemreise og så dra hjem. Det er alltid et eller annet, og i dette tilfellet et talentshow. De fleste studentene hadde lagd power point med bilder av året sitt, men det var mange andre kreative innslag også. Jeg hadde med drillstaven min og var oppe på scene i under et minutt, overlevde heldigvis.  Kommer flere bilder fra helgen i morgen, nå skal jeg sove. God natt fininger 

2 kommentarer

mamma

22.04.2013 kl.18:31

Nam nam

fridaa

22.04.2013 kl.22:57

<3

Skriv en ny kommentar

hits