SURPRISE SURPRISE

I går hadde jeg en super stressende dag, og hadde ikke tid til å oppdatere bloggen, beklager det. Lover at denne uken vil bli en mye bedre blogguke enn forrige uke. Forrige uke var proppet full av prøver og innleveringer, men på den positive siden kommer det alltid en rolig uke etter en veldig travel uke. 

Hele denne helgen har jeg ordnet i stand bursdagsselskap for min kjære venninne Lauren. Hun fyller 18 år på tirsdag, og selv om 18 årsdagen ikke er en veldig stor dag her synes jeg at vi skulle feire henne skikkelig likevel. Temaet var "pink and pretty" og alle hadde pyntet seg med fine rosa klesplagg. Alle dekorasjonene var også rosa, og jeg brukte hele fredagen på å dekorere å bake - da var det stor husmorfaktor i "heimen". Utover kvelden ble det veldig god stemning, og bursdagsbarnet ble heldigvis overrasket da hun kom, og det er jo det viktigste. 
Nå er jeg dødstrøtt, og jeg ligger halvdød i sengen min og spiser rester fra i går. Magen sa stopp for en time siden, men jeg klarer ikke stoppe. Skal se en film og chille resten av dagen. Det er det søndager er til for! Ha en videre fin søndag dere. 

Én kommentar

morsomme bilder :D

Skriv en ny kommentar

hits