LEKSER+LEKSER=LEKSER

I dag er lista over ting å gjøre ganske lang, og jeg løper rundt i huset og ser gal ut. Hater å stresse, det er jeg så utrolig dårlig på. Nå har jeg støvsugd rommet, vasket klær og skolearbeidet ligger og venter på meg. Er det bare meg, eller er det ekstra mye skolearbeidt uka etter en ferie? Jeg skjønner ikke hvorfor vi får karakterer på leksene, det er jo helt idiotisk. Hvis du vil gjøre dem kan du gjøre dem, og hvis du ikke gjør dem er det ditt eget problem. Sånn synes jeg det burde være..

Jeg skal prøve å slå to fluer i en smekk å gjøre lekser og se Paradise samtidig, lettere sagt en gjort. Ja, jeg er hekta. Dagens glede er å komme hjem fra skolen å se Paradise - flaut men sant. Det er fortsatt verdens teiteste realityserie da, hehe. Hvis jeg blir ferdig med alle disse leksene har jeg planlagt å ta sol, trene og fikse neglene. Neglene mine er så stygge akkurat nå at jeg ikke klarer å se på de. Får se hvor mye jeg rekker på i dag. Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg sannsynligvis kommer til å sitte med lekser resten av dagen. Eier ikke effektivitet når det kommer til lekser. 

Ellers må jeg nesten gi dere en update på high school motene. Det er ikke bare jeg som har funnet fram sommerklærne. Folk på skolen har også lagt bort uggsene sine, og har nå byttet dem ut med (trommevirvel) flipflops og crogs. Svidde nesten ut øyeballene mine da jeg så flipflops opp til flere ganger i dag. Var også et stort antall knekorte tights, så nå er "vårmotene" for fult på plass, og flipflop sesongen har startet!! I den anledning skal så klart jeg også dra å kjøpe meg nye "vårsko", liker å være trendy. Har ikke bestemt meg helt om jeg skal kjøpe flipflops eller crogs ennå. Hva synes dere? 
 

4 kommentarer

silje

03.04.2013 kl.23:49

crogs ;)

Pernille Filippa Pettersen

04.04.2013 kl.02:00

silje: takk for tipset silje :*

silje

04.04.2013 kl.08:19

bare hyggelig <3

Julie

04.04.2013 kl.18:07

flipflops ... :D

Skriv en ny kommentar

hits