"POOLPARTY"

Nå er klokken 12.00, og jeg har nettopp kommet hjem etter og kjørt Ane og Maren hjem. Det er alltid like koselig å møte Ane, var veldig hyggelig å møte storesøsteren hennes også! De kom hit rundt tolv i formiddag, så vi har vært sammen i hele dag. 

Det første vi gjorde var å hoppe i bassenget. Det var litt overskyet og vind, så det var ikke fult så varmt som i går, men jeg klager ikke - alt er bedre enn snø. Bassenget er oppvarmet, så det gjør egentlig ikke noe at det ikke er så veldig varmt i lufta. Vi var i bassenget i omtrent en time før vi gikk inn i huset igjen. Vi dro til Chilli's for å spise lunsj, men her får man servert så store porsjoner, så ble en tidlig middag på oss istedet. Følte meg like brei som jeg var lang da vi trasket hjemover igjen. Da vi kom hjem så vi to filmer og bakte brownies. Er så koselig å ha besøk av noen som snakker samme språk! Er litt komisk at jeg dro helt til Amerika for å få en norsk venn. Fikk trent lattermusklene mye i dag - en perfekt avslutning på spring break! 

 

I morgen skal vi feire påske sammen med familien til Jim. Da blir det familieselskap fra klokken 15.00 til 22.00. Gleder meg så klart grenseløst mye til det.. 

God natt ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits