8 MÅNEDER

Det er 1. april, og jeg bare; whaaaaat? Jeg er ferdig med den åttende utvekslingsmåneden, og den niende står for tur. Jeg klarer ikke å forstå det. Jeg har vært borte i åtte måneder, 243 dager, det er helt fjernt. Det er kun to måneder igjen, og hjemreisedatoen kommer nærmere og nærmere. Jeg har så blandede følelser akkurat nå. Det begynner å gå opp for meg at oppholdet mitt går mot slutten, og det er litt skremmende. Jeg kjenner at jeg får tårer i øyene bare av å tenke på at det ikke er lenge til jeg skal si farvel til livet mitt her. Jeg er klar for og hjem, det har jeg vært en god stund nå, det skal jeg ikke legge skjul på. Men selv om jeg gleder meg til å hjem betyr ikke det at jeg ikke gruer meg til å forlate USA. 

Jeg har hatt noen dårlig dager i mars hvor jeg har skrevet utrolig mye negativt på bloggen. Jeg håper alle skjønner at selv om jeg skriver en drøss med negative ting noen ganger så har jeg det fortsatt bra. Mars har kanskje vært den tyngste måneden i oppholdet mitt så langt. Jeg har lengtet utrolig mye hjem, og det har vært mye hardt skolearbeid, noe som har stresset meg veldig. 

Det går litt opp og ned i blant, særlig nå som jeg er så langt hjemmefra. Men jeg har lært at det må gå ned før det går opp igjen, og når det går opp igjen og ting er bra, da er det som en dans på roser. De dagene ville jeg ikke byttet bort for noe i hele verden. Det er de dagene som gjør utveksling verdt det. Det er alle de gode stundene som gjør at man kommer seg gjennom de triste dagene når man bare vil gi opp. De to siste månedene jeg har igjen skal nytes! Jeg skal virkelig prøve så godt jeg kan å holde humøret oppe, selv på de tunge dagene. 

Her kommer det en oppsummering av MARS

Den første fredagen i mars dro jeg, Lise og Ava på fest hos en venn av oss. Var en morsom fest helt til dramaqueen1 og dramaqueen2 bestemte seg for å gjøre det de kan best; lage drama. Lise, Ava, Brittany, Lauren, Margot og meg hadde den månedlige frokosten vår på Randall Pancakehouse. Den andre helgen i mars besøkte Ane i Carol Stream, og vi lagde vår første videoblogg sammen. Hadde det som vanlig gøy! 

Må nesten nevne at jeg hadde bakedag, og bakte cupcakes, eplekake og cookies. Jeg er den nye Martha Stewart. Så ble det endelig spring break, og jeg dro med disse jentene til Wisconsin Dells. Hadde besøk av Ane og søsteren hennes Maren. Vi hadde det kjempe hyggelig! Hadde en fin avslutning på Mars og påsken hjemme hos mammaen til Jim i kveld. Hele familien var samlet, og vi tilbragte hele syv timer der. Var mye god mat og hyggelige mennesker! Tok ingen bilder, så slenger med et bilde av meg og Stormy istedet. 

Håper alle har hatt en fin måned, og en enda finere påske! Vi blogges ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits