SYKKELTUREN FRA HELVETTE

Da Stacey spurte meg om jeg ville dra på sykkeltur skjønte jeg med en gang at det ikke var påsketur med appelsiner og kakao i tursekken hun snakket om. Sånn er det bare når man bor sammen med en personlig trener. Jeg takket ja til tilbudet, og jeg sverger på at både rumpa og lårene mine hater meg for det. Rumpa mi er hard som en stein. Har faktisk blåflekker på begge rumpeballene. Men verts av alt er lårene mine, de er så stive at det gjør vondt å bare stå.

Sykkelturen ble 4 timer og 40 minutter, hvor en tredel av sykkelstien var gjørme og sand - helt jævlig. Stacey hadde det som plummen i egget, og kunne sikkert syklet hele greia en gang til - galskap. Etter 40 kilometer (30 kilometer for mye spør du meg) bestemte vi oss for å snu, så hele turen ble tilsammen 80 kilometer. På slutten var jeg nesten på gråten. 

Dette var også min andre treningsøkt siden jeg fikk kyssesyken, så skal ikke skryte på meg at jeg er i noe spesielt bra form. På den positive siden kom jeg meg over "dørstokkmila" og fikk ristet litt på flesket. Skal prøve å komme inn i treningsrutinene igjen; det trengs etter å ha vært syk i to måneder. Ække helt klar for sommer og bikini sesong ennå, er litt for glad i sundaes med ekstra fudge fra McDonalds.. Hvis usunn mat ikke hadde eksistert hadde livet vært så enkelt. Vi vet alle at en pizza med ekstra ost eller en plate med melkesjokolade smaker tusen ganger bedre enn en seleristang. 

God natt fra meg ♥

 

2 kommentarer

Hanna Sagnes Wågan

29.03.2013 kl.07:13

elsker bloggen din, du er ganske innspierende!

Pernille Filippa Pettersen

29.03.2013 kl.15:59

Hanna Sagnes Wågan: Takk, det setter jeg pris på! Du har en veldig fin blogg selv :-)

Skriv en ny kommentar

hits