YES

Yes to carrots and yes to cucumbers! Helt siden jeg kom til USA har jeg hatt problemer med huden min, noe jeg aldri har slitt med før. Har prøvd alt fra billige produkter til dyre produkter. Både clinique, philosophy og vichy lover deg perfekt hud på rekord tid, men etter å ha brukt clinique i over en måned ble plutselig huden min helt rød, og jeg fikk noe som lignet på utslett. Det svidde, og jeg så rett og slett ikke ut. I disse produktene er det utrolig mange sterke stoffer som ødelegger huden. Jeg ble livredd etter dette skjedde og kastet alt av hudprodukter som inneholdt salicylic acids. Salicylic acids er ofte brukt i hudrenseprodukter osv. Nå passer jeg alltid på å kjøpe produkter som ikke inneholder eller som bare inneholder små mengder av dette stoffet. Derfor ble jeg glad da jeg leste om Yes. 

Jeg letet lenge etter milde og naturlige hudprodukter. For en god stund siden kom jeg over et innlegg på Ida Wulff sin blogg (link) om Yes. Det er 98% naturlig, og jeg er veldig fornøyd med produktene deres. Jeg bruker hudrens, nattkrem og body lotion fra dem, og jeg har ikke hatt noen problemer med huden min siden! Nattkremen og body lotionen gir mye fuktighet til huden og gir den glød. Produktene har ingen sterk lukt siden det ikke inneholder parfyme, men når du påfører kremen kommer det en svak lukt av gulrot, lukten forsvinner etter hvert. Viktigst av alt; produktene holder det de lover! 

Her er det et bilde av hvordan huden min så ut da jeg våknet en morgen etter jeg hadde brukt hudproduktene til clinique før jeg la meg. Huden min var helt brent, og jeg så ut som en vandrende bringebær. Heldigvis varte dette bare i noen få dager før huden gradvis gikk tilbake til sitt normale seg, men ingen jente vil vell se slik ut? - uansett om det er for en time eller to dager. 
Yes kan kjøpes her

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits