SPRING BREAK

Nå har dere hjemme allerede tatt ferie mens jeg sitter og spiser frokost og har en hel skoledag i vente. Skal nok komme meg gjennom de siste timene før det blir påske ferie på meg også, det blir så utrolig deilig! Denne uka har flydd forbi, hele mars har flydd forbi, og etter spring break er det 1. april - helt sykt. Selv om det er "vår" ute er det fortsatt minusgrader, så jeg krysser fingrene og ber til værgudene om at det kommer til å bli litt finere vær. Ble fortalt at i fjor på denne tiden var det varmt nok til å ligge ute ved bassenget å sole seg, jeg skulle ønske det var mulig nå også, men det er nok litt for kaldt. Selv om det ikke er varmt skinner hvertfall solen, og det eneste som mangler nå er grønne blader på trærne! 

Skal tilbringe den første kvelden i ferien sammen med vertsforeldrene mine. Vi skal ut og spise etterfulgt av kino. Vi har nesten ikke sett hverandre denne uken, så vi må nesten sette av en kveld til litt "kvalitetstid". Jeg har egentlig ikke lagt så mange planer for denne ferien, jeg bare gleder meg til å slappe av. Reiser til Wisconsin (nabostaten) på mandag sammen med Lauren, Ava, Amanda og Britany. Vi skal være der til onsdag, gleder meg kjempe mye! Blir koselig med en onkli jentetur. Ane kommer også over på overnatting sammen med søsteren sin som er på besøk, så det gleder jeg meg også til. Ser ut til at dette kommer til å bli en veldig fin ferie. 

Ønsker alle dere hjemme en kjempe fin påskeferie, savner dere så utrolig mye ♥ (I dag er det fredag, og ikke bare fredag, men fredagen før en ferie. Det betyr at det er dobbelt slaskedag, og det tar jeg så klart veldig alvorlig. Har rett og slett bare gått rett ut av senga i det jeg våknet i. Go gray!) 
2 kommentarer

Lise

22.03.2013 kl.13:21

God påske Prille <3

Mamma

22.03.2013 kl.20:40

God påske:))

Skriv en ny kommentar

hits