LUNGENE MINE BRENNER

Gymsalen på skolen vår lukter skadelig vondt. Jeg har gym i siste time, og lukten sitter fast i nesen min.. Jeg overdriver ikke når jeg sier at det brenner i lungene mine hvis jeg er der inne for lenge uten å gå ut å trekke ren luft. Det lukter rett og slett mannfolk svette av værste sort . Det som gjør lukten enda være er at vi har gymuniformer som ingen gidder å ta med seg hjem å vaske. Dere kan bare tenke dere hvordan gymtøyet deres hadde luktet om dere ikke hadde vasket det på et helt år. Det er så kvalmt, er så vidt jeg overlever hver gymtime uten å dø av forgiftning. 

Kom nettopp hjem fra skolen, og skal straks ut av døren igjen. Britany kommer snart og henter meg for å dra å ta sol. Gikk nettopp opp for meg at jeg har blitt litt av en blekfis i vinter, så det må jeg gjøre noe med, og det fort. Skal tilbringe tre dager i vannpark i påskeferien, så jeg må få litt farge på flesket før jeg presser det inn i en bikini. Skal også prøve å få ordnet neglene mine i dag. Kjedet meg sånn i timen i går at jeg "knoppet" av manikyren på alle fingrene. 
 

3 kommentarer

Katrine Nielsen

21.03.2013 kl.21:15

Fine bilder!

Ta gjerne en titt innom katrinenielsen.blogg.no :-)

Mamma

21.03.2013 kl.22:26

Ælske den katta, mjau:))

Trine

22.03.2013 kl.03:12

Veldig flott blogg! Har du lyst å delta i en konkurranse hvor du kan vinne en tur til Amsterdam for to personer? :D Klikk på lenken min å delta nå <3 !!!

Skriv en ny kommentar

hits