10 WEEKS TO GO

Det har vært mye negativitet på bloggen i det siste. Jeg har vært veldig sint på alle rundt meg; skolen, utvekslingsprogrammet og alt som er annerledes fra Norge. Jeg har vært sint fordi de ikke seller leverpostei i butikkene her, jeg har vært sint fordi bussen har kommet et minutt for sent, jeg har vært sint for at melken smaker annerledes, jeg har vært sint for at vennene mine her ikke er som vennene mine i Norge og jeg har vært sint fordi jeg har hatt så mange rare følelser i det siste. Jeg har rett og slett vært sint, og det er ingen sin feil. 

De siste ukene har det vært veldig turbulente, og jeg har hatt et veldig ustabilt humør. Den ene dagen vil jeg hjem, den andre dagen vil jeg være her. Det er så vanskelig, for jeg har veldig lyst og hjem, men samtidig vil jeg jo være her. Jeg har det veldig bra her, og det ser ut til at jeg glemmer det noen ganger. Jeg glemmer å sette pris på alle de tingene jeg har rundt meg. Jeg bor i et fantastisk fint hus, jeg har vært utrolig heldig og fått verdens kuleste vfamilie og jeg har blitt godt tatt i mot av alle vennene mine! - Jeg er utrolig heldig. Men noen ganger så glemmer man å tenke på hvor heldig man her, man glemmer å sette pris på de tingene man har rundt seg fordi savnet man føler inni seg overgår alt. 

Jeg har ti uker igjen av utvekslingsåret mitt. Ti uker jeg skal nyte så godt jeg kan. Jeg vet at når disse ti ukene er over og jeg sitter hjemme i Norge, da er det nettopp livet i USA jeg kommer til å savne. Jeg skal prøve så godt jeg kan å være positiv slik at de siste ukene jeg har igjen vil bli like bra som de forrige ukene har vært. Når jeg tenker tilbake på de syv månedene som har gått sitter jeg igjen med verdens beste følelse. Det har vært vanskelig og krevende, men mest av alt har det vært et fantastisk eventyr, og jeg angrer overhodet ikke! 75 dager, 5 timer, 1 minutt og 33 sekunder igjen - dette skal jeg klare!  


Én kommentar

Marita Solheim

18.03.2013 kl.10:31

Så pen :-D

Skriv en ny kommentar

hits