FREDAG OG LØRDAG

Beklager at det ikke ble noe blogging i går! Kom hjem fra skolen rundt tre, og syklet med en gang på butikken. Jeg er ganske sikker på at jeg er den eneste personen i hele St. Charles som sykler. Her kjører alle bil, men siden utvekslingsstudenter ikke har lov til å kjøre må jeg gå eller sykle hvis vforeldrene mine ikke er hjemme. Alle bilen som kjører forbi gir meg rare blikk. Det er sånnn "wow, går det ann å sykle også??" 

Etter butikken lagde jeg meg nachos, gjorde lekser i ca. ti minutter før jeg fant ut at det er veldig deprimerende å gjøre lekser på en fredag, så jeg ble sittende å se torsdag kveld fra nydalen, idol og Dag. Da klokken var seks kom Ava og Britany og hentet meg og vi dro til Portillo's for å spise middag. Etter Portillo's dro jeg og Ava til Elmhurst som er en by ca. 30 minutt unna. Vi ble invitert til en fest der hos en gutt vi ble kjent med tidligere i år. Vi spilte poker og hadde det ganske morsomt. 

I dag våknet jeg med tidenes hodepine, og en rumlende mage. Jeg og Ava kjørte til Panera for å spise middag til frokost, og resten av dagen har jeg brukt til å sove. For noen timer siden kom vertsfaren til Ane og Ane og hentet meg, så nå er jeg hjemme hos Ane og skal sove over der. 
Én kommentar

Beate

17.03.2013 kl.20:11

Heisann! Vi holder på med en meningsmåling om hva bloggere kan om toppbloggere. Alle som hjelper oss vil få en kompensasjon; nemlig en gratis kinobillett! Bli med nå!

Skriv en ny kommentar

hits