INTIMGRENSE?

Er det bare meg, eller har denne uken vært utrolig lang? I dag har jeg stirret på klokka, og minuttene har gått uvanlig sakte. Så sakte at jeg var på grensen til å slå meg selv hardt i hodet med en bok. Heldigvis er det bare en dag igjen før det blir helg, og fredager er den letteste dagen å komme seg igjennom. Da kan man slenge føttene på pulten å tenke ?i dag trenger jeg ikke å gjøre noen ting? med god samvittighet!

Vanligvis skjer det ingen ting på skolen det er verd å skrive om, men i dag så jeg faktisk noe jeg aldri trodde jeg skulle oppleve å se. Først så jeg seks personer med crocs, noe som var veldig forstyrrende for mine øyne. Var fristet til å løpe opp til hver og en av dem og gi dem skoene mine, men jeg bet tenna sammen og smilte pent da de gikk forbi meg i det mest foraktede fotplagget noen gang laget. Den andre traumatiserende hendelsen skjedde i garderoben etter gym i dag. Pleier som oftest å kle på meg fort uten å kikke på de rundt meg. Men i dag så jeg tilfeldigvis til siden, og der sto en jente med rumpa bar. Nå tenker du sikkert at det ikke er så ille, men det som er ille var at venninnen hennes sto på huk og klemte en kvise på jentas rumpeball. Grøsse meg. Det er fint å være bestevenner, men hvor ble det av intimgrensene? 

Har gledet meg i hele dag til å komme hjem fra skolen, lage meg masse mat å se torsdags kveld fra Nydalen, og det er akkurat det jeg skal gjøre nå! Vi blogges dere 


Én kommentar

Mamma

15.03.2013 kl.18:19

Ha ha ha

Skriv en ny kommentar

hits