GOD MORGEN

God morgen! I dag er jeg faktisk glad, tenk dere det. Har masse å gjøre på skolen i dag, og denne uken generelt kommer til å bli veldig travel, men sånn er det bare når man har vært syk. Har hvertfall energi til å gjore noe i dag, i forskjell fra i går. Skal hvertfall prøve å holde positiviteten oppe.

I går gjorde jeg ikke stort, og fikk ikke blogget fordi internetten var sinnsykt treg, så jeg kan gi dere en liten oppdatering på min ellers så dystre mandag:
Etter skolen prøvde jeg å skype med mamma men det funket dårlig siden det var dårlig forbinnelse. Prøvde også å gjøre litt lekser, men sovnet ganske fort, og det som bare var "å lukke øynene" endte opp med å bli en tre timers power nap. Ellers dro vi ut for å spise middag i syv tiden, etterfulgt av vår ukentlige mandags handletur. Her tar de alle høytidene på albor, og påsken er intet untak. Påsken har kommet for fult i butikkene, og jeg har vår og påskestemning i hele kroppen. Gleder meg sånn til snøen forsvinner og det blir grønt å fint ute!

Kommer med ny oppdatering senere i dag. Må nesten bruke pc'en til det den er ment å bli brukt til siden vi nesten Aldri med stor A får bruke pc i skoletiden. Kan jo risikere å bli sendt til rektors kontor hvis jeg ikke gjør det jeg skal.. Er sikker på at de sjekker loggen aa hele pakka her. Lastet ned spotify på en av skolepc'ene for noen uker siden og da ble det jo nesten hysteri.

 Håper alle får en fin dag!

- Pernille

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits