MANDAG; UKENS STYGGESTE DAG

Da er det mandag igjen da. Mandag er kanskje den dagen i uka jeg missliker mest. Til og med mer enn jeg missliker tirsdag og torsdag. Nå har jeg den samme timeplanen hver dag, så jeg burde egentlig hate hver dag. Men jeg prøver så godt jeg kan å se fram til to dager, og det er onsdag og fredag. Helt siden barneskolen har det vært de to beste dagene i uka. I fjor hadde vi fritime på onsdager, og sluttet tidlig på fredager. De to dagene ble automatisk favoritter. Mandag derimot ble ødelagt for alltid etter den traumatiske opplevelsen av å måtte ha MDD fag hver mandag, hele dagen i hele fjor. Tirsdager og torsdager er også ødelagt fordi jeg automatisk assosierer de to dagene med språkfag. Uansett, selv om jeg ikke har MDD fag lenger nå er mandager for alltid ødelagt, og denne mandagen er intet unntak; jeg er rett og slett sur. De rundt meg tror sikkert jeg lider av kronisk PMS.

Så etter å ha sortert tankene mine har jeg funnet ut hva jeg virkelig er sint over, og jeg har skrevet en liste over ALT som irriterer meg i dag (klokken er bare 8.57 ennå)

? Det irriterer meg at naboen har en fuckings hane som våkner til livet ved å gale av full hals klokken 04.00 hver morgen.

? Det irriterer meg at vi har stilt klokken en time fram slik at det vart bekkmørkt da jeg våknet i morges og trodde at klokka var 05.00 istedet for 06.00, og holdt på å forsove meg slik at jeg måtte prioritere; flate ut afrohåret eller spise frokost. Valgte på alle andres øyne vegne å flate håret, og rakk verken å pakke skolemat eller spise frokost og på toppen av det hele glemte jeg penger hjemme. Jeg er forberedt på å kanskje dø av sult i løpet av dagen.

? Det irriterer meg at skolebussen kom 06.53 når den egentlig skal komme 06.51.

? Det irriterer meg at skolebussen ankommer skolen 30 minutter før skolen begynner, og det er rett og slett ingen ting å gjøre. Er ikke dolokk på toalettene, så kan ikke sitte der å gjemme meg en gang.

? Det som irriterer meg mer enn noe annet er disse "barna" jeg må omgås hver dag. Folk dom okkuperer hele gangen, gutter som tøffer seg, folk meg glitteruggs, folk med bling på buksa, folk med knelang tights, folk med slengbukse, folk som går nedover i oppover trappa, folk som går sakte i trappa, folk som snakker om hva mammaen deres mener om ditt og datt, folk som prøver å være kul og "svarer" læreren på en respektløs måte, jenter som snakker høyt om sex i timen og sist men ikke minst folk som smisker med læreren. Har en jente i klassen som ga læreren et eple i dag. Hvem er det som gjør det da? Ble nesten på gråten da jeg så det, hvor desperat går det ann å bli etter en bedre karakter? Guri meg.

? Det irriterer meg når folk ikke tenker selv når vi får en oppgave å spør læreren tusen spørsmål om det ene og det andre. Det må da gå ann å tenke litt selv? Det er kanskje det som irriterer meg mest; at folk flest ikke tenker selv!!

Nå føler jeg meg egentlig ganske positiv! Ønsker alle en fin mandag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits