VÅRSTEMNING

God morgen! Nå har jeg virkelig vårfølelse. Da jeg våknet i morgen var det helt lyst ute, snøen hadde regnet bort og fuglene kvitrert. Det var ikke før jeg hoppet ut av sengen at jeg innså at det fortsatt er mars og vinter. Hadde glemt og lukket vinduet før jeg la meg, så det var sikkert -5 inne på rommet mitt. 

I dag, av en uforklarerlig grunn, har jeg bare lyst til å gå tur i naturen, gå på ski osv. Det er det veldig sjeldent jeg har lyst til, så jeg vet ikke hva dette kommer av - kanskje jeg slo meg i hodet mens jeg sov? Jeg savner søndagsturene mamma og pappa bleide å trygle å be meg om å bli med på. Med sekk full av pølser, sjokolade, kakao og appelsin. Akkurat nå er det ingen ting jeg heller har lyst til enn det. I stedet skal jeg tilbringe formiddagen min på lunsj med STS, tjohei som jeg gleder meg..

Jeg tror jeg har kommet til "savn perioden". I følge utvekslingsprogrammet er det normalt å være i denne perioden på høsten, og våren skal vist være den beste tiden på utveksling. Men for meg er det annerledes. Jeg hadde det helt fint i høst, og har egentlig ikke hatt særlig mye hjemlengsel generelt. Men nå kjenner jeg at jeg går rundt og savner absolutt alt hjemme. Jeg er rett og slett bare lei. 


 Ønsker alle en fin søndag! 

- Pernille 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits