EN "SÅNN" DAG....

I dag har jeg en dårlig dag. I dag hater jeg high school, America og hele utvekslingsdritten. Så jeg satte meg ned å skrev ned alt jeg var sint over, og da jeg skulle publisere innlegget klarte jeg å slette hele dritten, så nå er jeg enda sintere.

I dag i timen sa læreren; "what's wrong with our society?". Jo det skal jeg faen meg fortelle deg, tenkte jeg, men jeg sa ingen ting. Jeg er så lei av hele jævla skolesystemet. Jeg er så lei av high school, herregud dere aner ikke. Jeg går på en skole der et stor antall av elevene er 13 år og har knapt kommet i puberteten.. Ikke nok med det, men 13 år i America tilsvarer 10 år i Norge. Folk flest eier ikke selvstendighet, og det er ikke deres feil. Det er alt for strenge foreldre som behandler 15 åringen sin som en 10 åring, og skolesystemet som ikke gir oss frihet til å ta egne valg. Jeg går på en skole der reglene er en blanding mellom barneskole og ungdomsskole og "mamma" er den som bestemmer absolutt alt.. Jeg er så lei av å bli behandlet som en 15 åring. Jeg er drit lei av å høre ordene; jeg må spørre mamma, jeg vet ikke om jeg får, mamma sier det, mamma sier datt. ER DET INGEN SOM TAR EN AVGJØRELSE SELV HER??? 

Jeg er sikker på at det er mye positivt med high school, men i dag, på en så grå og trist dag som dette, klarer jeg rett og slett ikke å se det positive i noen ting. Akkurat i dag forakter jeg ordet positiv.

Jeg savner å skulke en time uten å bli sendt på rektors kontor. Jeg savner å spise i timen. Og sist men ikke minst; jeg savner å sitte på pc'en hele j*vla skoledagen.

Jeg vil hjem. Det er det eneste jeg vil i dag. Jeg vil hjem å sove i min egen seng. Jeg vil hjem til mamma, pappa og lillesøster. Hjem til verdens beste familie og venner. Jeg vil spise norsk mat i Norge mens jeg snakker norsk. Jeg vil feire påske på hytta som jeg egentlig hater grenseløst. Jeg vil lese norske bøker å se på norsk tv.

Jeg kan ikke beskrive hvor lei jeg er av hele utvekslingsdritten. Jeg føler rett og slett at jeg blir kvalt. Jeg er lei av å få telefoner fra sts om at karakterene mine ikke er brae nok, bli bombadert med spørsmål om jeg ting jeg verken orker eller klarer å svare på. Hvem var det som kom på denne utvekslingsgreia? Noen ganger skjønner jeg ikke hvorfor jeg bega meg ut på dette. Akkurat nå føles det ut som tortur.

Har tenkt lenge på om jeg skal publisere dette patetiske innlegget hvor jeg høres ut som en utakknemlig sur drittunge. Men denne bloggen handler om utvekslingsåret mitt, og dette er også en del av det jeg har opplevd. Det går opp og ned, og i dag var nedturen dypere enn hva jeg var forberedt på.

Men jeg er sikker på at når jeg kommer hjem kommer alt til å være verdt det, håper hvertfall det.

4 kommentarer

Elliot

08.03.2013 kl.16:32

prille: Fin blogg :)

Albertine

09.03.2013 kl.11:19

<3!

Ida Bakkejord Vinne

10.03.2013 kl.14:13

<3

kristin

13.03.2013 kl.10:48

håee, påska på høtta! vi må fårrå en tur når du kjæm heim, kjøre mammas opel! :D

Skriv en ny kommentar

hits