7 MÅNEDER

Nå er det 1. mars allerede, var det ikke januar for bare noen uker siden? Det er helt absurd hvor fort tiden går. Jeg har hatt føttene mine plantet på amerikansk jord i 212 dager, og det er 103 dager til jeg setter meg på flyet hjemover. Jeg klarer egentlig ikke helt å forstå at jeg har vært borte i syv måneder allerede. Jeg klarer hvertfall ikke å forstå at det er tre måneder igjen! 

Så klart gleder jeg meg til å klemme venner og familie hjemme, sove i min egen seng og spise norsk mat, men samtidig er det så utrolig mye jeg kommer til å savne her. Jeg bor i et fantastisk hus med to fantastiske mennesker som jeg har blitt veldig glad i. Jeg må også si at jeg har blitt bittelitt bortskjemt siden vforeldrene mine har en helt annen livsstil enn hva jeg er vant til. Jeg har også fått gode venner her som det kommer til å bli kjempe leit å si hadet til fordi jeg ikke vet når jeg får se dem igjen, de reiser jo alle på college etter sommeren. Hvis jeg lager to lister med ting jeg savner i Norge, og ting jeg kommer til å savne her tror jeg listene vil ha sånn ca. like mange punkt, og det er jo egentlig en positiv ting. Det betyr jo bare at jeg har det bra både hjem og her. Men selv om borte er bra, så er alltid hjemme best. 

Februar er den måneden som har flydd forbi fortest. Startet måneden med å dra på roadtrip til Arizona, det var valentines day, har vært i Chicago, har hatt nacho kvelder, Ane var her å la over, hadde fest, har hatt mitt første track meet og jeg har hatt besøk av Lise. Det har vært en veldig innholdsrik måned egentlig, og sett bort i fra at jeg fikk kyssesyken har jeg hatt det veldig moro. I februar må jeg nesten slenge på månedens verste øyeblikk - alt kan ikke bare være positivt. 

Månedens lykkeligste øyeblikk var så klart da jeg så Lise igjen, og ikke minst se de norske godisene hun hadde med! Månedens mest minnerike øyeblikk var da vi stoppet i New Orleans på vei til Arizona og overnattet der. Det var sinnsykt gøy å gå i gatene. Det var utesteder, strippeklubber, masse yalla butikker, musikere og dansere i gatene - masse intrykk. Månedens beste øyeblikk var pool partyet vi hadde forrige fredag, hadde det skikkelig morsomt! Månedens værste øyeblikk var mitt første track meet. Holy cow jeg håper jeg aldri har nøtt til å gjøre det igjen.. Du ser det på bilde, det der er jeg rett og slett ikke skapt for. - Pernille 

Én kommentar

Mathea

01.03.2013 kl.20:55

Ååhh du har så spennende liv!

Skriv en ny kommentar

hits