VGS...

Da jeg våknet i går morges så jeg på datoen som viste 26. februar, og tenkte for meg selv at det var noe jeg skulle huske. Senere på dagen kom jeg på at søknadsfristen for å søke på vg3 er 1. mars, og ble så klart super stresset. Nå har jeg endelig søkt, og jeg sitter igjen med en deprimerende følelse. Alle vennene mine her er jo seniors og er ferdig med high school i år, men jeg, jeg skal hjem til Norge å gå et år til..

Søkte studiespess på Verdal vgs, så blir nok det jeg kommer til å gå neste år.. Har tenkt lenge på om jeg skal fortsette på Inderøya eller ikke, og har bestemt meg for at jeg ikke skal gjøre det. Men, det betyr ikke at jeg skal slutte å danse, jeg bare legger dansingen på hylla for et år. 

Det er så utrolig vanskelig å vite hva man skal søke og hva man skal bli. Har brukt hundrevis av timer på å tenke på dette. Husker da jeg gikk i 8ende og hadde alle planene klart. Skulle gå tre år på Inderøya, også skulle jeg gå balletthøgskolen i Oslo. Men sånn blir det altså ikke. Aner ikke hva jeg skal studere, eller hva jeg skal bli. Kanskje jeg bare skal slutte å tenke på det og satse på at alt bare raser ned i hodet på meg en dag, også ordner alt seg. For alt jeg vet kommer jeg til å jobbe i kassa på Bunnpris til jeg bruker bleier og trenger rulator for å bevege meg bortover butikkhyllene. . Blir så frustrert....

 

- Pernille 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits