INSANITY

Jeg fikk spørsmål for ikke så lenge siden om jeg kunne skrive litt om insanity workout, så her kommer det et innlegg om det. For de som ikke vet hva det er så er insanity en ekstrem fitness kolleksjon på dvd. Dette treningsprogrammet gir deg drømmekroppen i løpet av 60 dager, men det er ingen enkel workout. I motsetning til mange andre treningsvideoer som lover deg "drømmekroppen" på få uker holder faktisk insanity det de lover. Men det er ingen enkel sak å følge dette programmet i 60 dager. Det er veldig hard trening, som krever mye viljestyrke. 

Selv har jeg ikke fulgt treningsprogrammet i 60 dager, man trenger ikke gjøre det hvis man ikke vil. Jeg prøvde å gjøre insanity som ofte jeg kunne (ca. annenhver dag), og jeg kjente en stor forandring og forbedring på kroppen. Jeg ble sakte men sikkert litt "fastere i flesket", men viktigst av alt i mye mye mye bedre form veldig raskt. Det er mange forskjellige videoer med forskjellig nivå. Da jeg først gjorde det med Stacey (vmor) lurte hun meg å sa at vi skulle gjøre nivå en, da vi egentlig gjorde nivå to. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg rett og slett hatet hele greia. Det var veldig tungt, og jeg følte meg nesten dårlig da vi var ferdig første gangen jeg gjorde det. Etter første gangen fortsatte jeg bare med nivå to, og hver gang jeg gjorde det ble det lettere og lettere; de første gangene er helt klart de værste. 

Dvd'ene er veldig forskjellige ut i fra hva du velger å gjøre. De fleste dvd'ene er intervaller, som vil si intens trening i tre minutter etterfulgt av et minutt pause. Nivå to dvd'ene varer i 55 minutter, og nivå en er jeg ikke helt sikker på siden jeg aldri har prøvd dem. Det er lurt å begynne med nivå en og følge intruksjonene som kommer med dvd'ene hvis du ikke trener ofte og aldri har prøvd noe lignende før. 

Jeg anbefaler insanity treningsprogrammet på det sterkeste. Det er en super måte å komme i form på. Du får en hard treningsøkt på kort tid hvor du virkelig får slite deg ut. I tillegg er det mange kjekkaser med på dvd'ene, så du får garantert noe digg å se på mens du svetter ræva av deg! 

 

 

- Pernille 

2 kommentarer

09.02.2013 kl.22:45

Hvor kan dvden bestilles ? :)

Pernille Filippa Pettersen

09.02.2013 kl.23:52

Anonym: du kan bestille dvd'ene på beachbody.com link: http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/insanity.do

Skriv en ny kommentar

hits